השאירו את פרטיכם ואנו נחזור אליכם
שם מלא*

טלפון*

תכנית מעלה - מסלול לתואר הראשון

תכנית המיועדת לבני 35 ומעלה המעוניינים ללמוד לתואר ראשון בפקולטה למדעי הרוח ובפקולטה למדעי החברה באוניברסיטה העברית בירושלים, להתקדם במקום העבודה, להרחיב את ההשכלה וללמוד בהנאה.

הפתיחה

אוקטובר 2018

תנאי קבלה

למסגרת הלימודים באוניברסיטה יתקבלו מועמדים מעל גיל 35 ללא צורך בתעודת בגרות ובבחינה פסיכומטרית.

מידע כללי

• תלמיד מעלה יוכל ללמוד בחוגים ובקורסים משנים א' ו- ב' בחוגים של הפקולטה למדעי הרוח ובביה"ס לחינוך. כמו- כן יוכלו התלמידים ללמוד במרבית החוגים ממדעי החברה*.
  • תלמיד מעלה הינו במעמד של תלמיד מיוחד, דבר המאפשר לו לפרוס את תקופת הלימודים בצורה גמישה.
  • תלמיד מעלה העומד בדרישות הקורס (נוכחות, הגשת עבודות, תרגילים ומבחנים) יזכה בנקודות זכות אקדמיות.

תנאי מעבר ממעמד מיוחד למעמד של תלמיד מהמניין:

• סיים חובות שנה א' אקדמית בחוגים שבהם מבקש לסיים את התואר.
  • צבר 24  שעות לימוד שנתיות  ו- 48 נקודות זכות, לא כולל לימודי אנגלית כשפה זרה, שפות זרות ולימודי עזר.
  • השיג ממוצע ציונים של 85 - 75 בהתאם לדרישות החוגים הנלמדים.
  • עבר בחינת פטור מאנגלית.

רישום לתכנית מעלה

המעוניינים להצטרף לתוכנית מעל"ה ירשמו באמצעות אתר האינטרנט של האוניברסיטה העברית-
www.info.huji.ac.il

שירותי יעוץ

מכון מגיד מציע לתלמידים שירותי יעוץ והדרכה בבחירת תכנית לימודים מתאימה ובטיפול בבעיות המתעוררות תוך כדי הלימודים.
על מנת לקבוע פגישת יעוץ יש לפנות למכון מגיד בטלפון 3070*, או ישירות ליועצת התכנית בטלפון 02-5422016