טיפול בעזרת בעלי חיים - שכר לימוד

שכר הלימוד:

שכר לימוד שנתי לתכנית מלאה הינו 13,200 ₪ לשנה.

ברישום לתכנית חלקית או קורסים בודדים, שכר הלימוד נקבע עפ"י מספר נקודות הזכות שאליהם נרשם התלמיד. שכר הלימוד עבור נקודת זכות אחת הינו 750 ₪.
בשלוחת בית ברל, עבור תלמידי המכללה, אנו מציעים שכר לימוד שנתי מוזל של 12,000 ₪ בלבד.

אופן התשלום:

1. העברה בנקאית- בתשלום אחד מלא בלבד

2.  הרשאה בנקאית תשלומים (עד שלושה תשלומים חודשיים שווים בהנחה מקסימאלית, או עד 10 תשלומים שווים בהנחה מופחתת).

לטופס הוראת קבע

3. המחאות - בתשלום אחד, או בתשלומים (עד שלושה תשלומים חודשיים שווים בהנחה מקסימאלית, או עד 10 תשלומים שווים בהנחה מופחתת).    ההמחאה הראשונה תהיה לתאריך פתיחת שנת הלימודים (למעט לנרשמים ברישום מוקדם) את ההמחאות יש לרשום לפקודת "מכון מגיד ללימודי המשך".

4. לא יתקבל תשלום במזומן.

נהלי ביטול:

תלמיד אשר נרשם לתכנית ומסיבה כלשהי מבקש לבטל הרשמתו, חייב להודיע על כך למזכירות התכנית בכתב ולוודא שהודעתו התקבלה. הודעה טלפונית לא תיחשב רשמית כהודעה על הפסקת לימודים.
לתשומת לבך, ביטול הרשמה ו/או הפסקת לימודים אינה פוטרת חובתך לתשלום שכר לימוד.
תלמיד המעוניין בהפסקת לימודים או בהקפאת לימודים, חייב להגיש בקשה מנומקת בכתב 30 ימים לפני פתיחת שנת הלימודים. בקשה כאמור, תאושר במקרים חריגים בלבד ומכון מגיד אינו מתחייב להיענות לבקשה.
המועד הקובע לעניין חישוב ההחזרים או חיובים בגין שכר לימוד נקבע למועד שבו התקבלה הודעת התלמיד בכתב על ביטול ההרשמה או הפסקת לימודים ואשר תשלח בדואר או תימסר במסירה אישית למזכירות.

החזר שכר הלימוד מפורט להלן:

עד חודשיים לפני פתיחת הלימודים - החזר מלא של שכר הלימוד בניכוי דמי הרישום
במהלך החודשיים שלפני פתיחת הלימודים ועד שבועיים לפני פתיחת הלימודים - החזר שכר הלימוד בניכוי 20% משכר הלימוד ודמי הרישום
במהלך השבועיים שלפני תחילת הלימודים ועד פתיח הלימודים - החזר שכר הלימוד בניכוי 50% משכר הלימוד ודמי הרישום.                                              מיום פתיחת הלימודים לא יוחזר שכר הלימוד במקרה של ביטול.

למידע ולהרשמה:

ביה"ס להתערבויות טיפוליות בעזרת בעלי חיים שומר לעצמו את הזכות לערוך שינויים ט.ל.ח