הצטרפו לניוזלטר

טיפול בעזרת בעלי חיים - בוגרינו ממליצים

מעיין טל- אני מצאתי את המקום שלי בחיים, תמיד הייתה לי תשוקה ענקית לבעלי-חיים, יחד animalarticalעם אהבה לעולם הטיפולי. לא ידעתי שאפשר לשלב את שתי אהבות האלה יחד, עד ששמעתי על בית הספר של מכון מגיד. כשסיימתי את הלימודים מיד מצאתי עבודה במרכזי תעסוקה לאוטיסטים בוגרים. הוצאתי ספר וערכת קלפים טיפוליים כשאני עובדת זו הרגשה של - meant -to-be . אני בייעוד שלי. החיבור בין החיות למטופלים הוא טבעי ונכון. למי שיש אהבה לטיפול ואהבה לבעלי חיים אני ממליצה  בחום על התכנית. אני מצאתי את המקום שלי בחיים

ענבר הלמן -כיום אני מטפלת בעזרת בעלי חיים בזכות מכון מגיד, למדתי שלוש שנים  Inbar Helmanוכיום אני בתחום כבר 8 שנים וחושבת שזה אחד המקצועות היותר מרתקים שקיימים בכלל ובעולם הפסיכולוגיה והפסיכותרפיה בפרט. אני ממליצה על מגיד כמקום טוב להתחיל בו לצמוח ולגדול אל תוך התחום הטיפולי שסיפק לי כלים על מנת לעשות את צעדי הראשונים כמטפלת ובעיקר להאמין בעצמי כי אני צועדת בדרך הנכונה ,התכנים והמרצים במהלך הלימודים הם חשובים מאוד בכדי להבין כיצד לגשת לטיפול וכיצד לא לעשות קיצורי דרך בדרך שהיא ארוכה חשובה ומשמעותית.

רונית אור - הלימודים במכון מגיד פתחה עבורי צוהר אל העולם הטיפולי - הלימודים במכון מגיד פתחה עבורי צוהר אל העולם הטיפולי בכלל ובפרט לעולם
הטיפול בעזרת בעלי החיים. הלימודים במכון איפשרו וגם גרמו לי לעבור תהליך נפשי חשוב שהיה עבורי רק תחילת הדרך. כיום אני עצמאית בתחום, עדיין בראשית דרכיולא מפסיקה ללמוד והתפתח בתחום הטיפול. ממליצה בחום על מכון מגיד!

ענווה שיינפלד-רביב – כיום עובדת כמטפלת בעזרת בעלי חיים בית הספר שחר- חינוך מיוחד להפרעות התנהגות קשות. כמו כן מעבירה סדנאות העצמה בעזרת כלבים.
את לימודי במכון מגיד התחלתי עם הרבה ידע על בעלי חיים ופחות ידע על בני אדם. במהלך הלימודים התרחבו ידיעותי בתחום נפש האנוש והתבהר השילוב המדהים שידעתי שקיים בין נפש האדם לנפש החיה. כיום אני עובדת בתחום ונהנית מכל רגע. אני מרגישה שאני תורמת למטופלי ושהם נהנים מכלי ייחודי שתורם להם מאוד.

ענבר בן יצחק –עובדת כמטפלת בעזרת בעלי חיים באופן פרטי
הלימודים במכון מגיד מוכוונים וממוקדים בתחום הטיפול הרגשי (בעיני בשונה ממקומות אחרים). מדובר בלימודים מקיפים, רציניים ומשמעותיים שמקנים רקע תיאורטי ומעשי לטיפול רגשי בכלל ולטיפול רגשי הנעזר בבעלי החיים בפרט. במהלך הלימודים נעשית עבודה פרטנית של גיבוש הזהות המקצועית של הסטודנטים, אשר נותנת מקום להעצמה אישית והתבוננות פנימית.

דבורית- עובדת כיום כמטפלת בעזרת בעלי חיים באופן פרטי, במכון להתפתחות הילד, אולפנה , מרכז חוסן ועוד
הלימודים במכון מגיד היו חווייתם ומעניינים, יחס המרצים היה מעולה כאשר הם ליוו בכל התהליך ועד עצם היום הזה עוזרים בשמחה בכל התלבטות ושאלה.