פסיכותרפיה - נהלים, רישום ותשלום

נהלים, רישום ותשלום

תנאי הקבלה, הנהלים, התשלומים וכל פרט הקשור לתכניות הלימודים המופיעים בידיעון זה תקפים לתלמידים המתחילים את לימודיהם בשנת הלימודים תש"פ.
דרישות להסמכה מקצועית
התכנית לפסיכותרפיה מוכרת על ידי האיגוד הישראלי לפסיכותרפיה. קרי, גוף הידע הכלול בתוכניות נערך בהתאמה לדרישות להסמכה מקצועית שנקבעו ופורסמו בזמן זה על-ידי "האיגוד הישראלי לפסיכותרפיה". יחד עם זאת, האחריות הסופית למעקב אחר הדרישות הספציפיות של כל ארגון או מוסד מקצועי עבור המקצועות הטיפוליים השונים ולעמידה בדרישות אלה, מוטלת על התלמיד ואין לסגל התוכנית אחריות לגבי ההסמכה המקצועית הניתנת על-ידי המוסדות והארגונים השונים או לשינויים החלים בדרישות של ארגונים אלה מעת לעת.

רישום לתכנית התלת שנתית לפסיכותרפיה בגישה דינאמית
תש"פ | 2019-2020

לצורך רישום ללימודים בתכנית התלת שנתית בית הספר עליך להעביר עד לתאריך 4.4.2019 לבית הספר את הבאים:
1. טופס הרשמה וכתב התחייבות [מצ"ב]. טפסי הרשמה
2. צילומי תעודות ואישורים של הכשרות אקדמיות, קליניות ותעסוקה טיפולית – עבור כל המפורט בטופס ההרשמה.
3. 4 המלצות עדכניות (לא מהמטפל\ת האישיים). רצוי שההמלצות תהיינה מהשנתיים האחרונות.
4. קורות חיים תיאוריים [עד עמוד וחצי - מודפסים]
קורות החיים צריכים לכלול פרטים ביוגרפיים עיקריים, התייחסות למאורעות חיים משמעותיים ומערכות יחסים משמעותיות
5. תיאור תהליך, רגע או צומת בהתפתחות המקצועית [עד עמוד מודפס].
תיאור זה יכול להתייחס, לבחירתך, לבחירת תחום הלימודים, מקום עבודה, אוכלוסיית המטופלים, דילמה בתוך הדרכה וכד'.
6. תיאור התלבטות בטיפול [עד עמוד וחצי - מודפסים].
התיאור צריך לכלול את נושא ההתלבטות, את אופן ההתמודדות שלך והאם למדת משהו מהאירוע או השתנתה הבנתך בדיעבד.
7. תיאור חוויה בקבוצה [עד עמוד וחצי מודפסים].
התיאור צריך להתייחס להתנהלותך בתוך קבוצת עמיתים. ניתן להתייחס למגוון קבוצות על פי בחירתך. קבוצת עמיתים, קבוצה דינאמית (להוציא מצבים בהם את\ה המטפל\ת), קבוצות לימוד וכד'. נא לתאר את הרכב הקבוצה ואת היחסים שהתקיימו בה.
8. מה למדת על עצמך במהלך ההתפתחות המקצועית? [עד עמוד מודפס]. יש להתייחס לממד נפשי התומך או מקשה עליך בתחום
הטיפול – והבקשה היא לפרט גם איך הדבר התגלה, מה הבנת לגבי עצמך ואיזה דרך עברת בנושא..
9. שתי תמונות
10. דמי רישום על סך 375 ₪ (לא יוחזרו גם במקרה של אי קבלה ללימודים או אי זימון לראיון).

ועדת קבלה תזמן לראיונות את אלו שיעמדו בדרישות ההתאמה לתכנית
המידע שיועבר לבית הספר יישמר בסודיות מלאה וישמש לתהליך הקבלה והלימודים בלבד

אופן תשלום שכר הלימוד השנתי

הקבלה והלימודים מותנים בתשלום שכר לימוד מלא כנדרש ובמועד הרישום ללימודים.
התשלום יתבצע בנפרד לכל שנת לימודים.
ניתן לשלם באמצעות המחאות או בהוראת קבע, בתשלום אחד או בתשלומים כנהוג במכון וכמפורט.
המחאות יש לרשום לפקודת 'מכון מגיד ללימודי המשך'. לא יתקבל תשלום במזומן.על איחורים בתשלום תתווסף ריבית פיגורים.

גובה שכר הלימוד השנתי

שכר הלימוד השנתי המלא 12,900 ₪