הצטרפו לניוזלטר

לקרוא את ביון - סגל המרצים

המסלול ללימודים מתקדמים לקרוא את ביון - סגל המרצים

ראש התכנית – מר רוני עמיאל.

ועדת היגוי – פרופ' יולנדה גמפל, מר נוויל סימינגטון, ד"ר גילית הורויץ, ד"ר עינת אספלר רוזנבוים.

חני בירן

פסיכולוגית קלינית מדריכה. פסיכואנליטיקאית מנחה ומלמדת במכון ת"א לפסיכואנליזה. אנליטיקאית קבוצתית, ומלמדת במכון הישראלי לאנליזה קבוצתית. מלמדת בתוכנית לפסיכותרפיה של אוניברסיטת ת"א, בית הספר לרפואה ובתוכנית לפסיכותרפיה של מכון מגיד. כותבת הספר על ביון: "THE Courage of Simplicity -  Essential Ideas in the Work of W.R. Bion"

ד"ר ברגשטיין משה

עובד סוציאלי, פסיכואנליטיקאי בחברה הפסיכואנליטית בישראל; מורה בתכניות שונות לפסיכותרפיה ובמכון הפסיכואנליטי, חבר אפק, הארגון הישראלי ליחסי קבוצות. מתרגם ועורך הספר בעברית: "ביון בלוס אנג'לס, סמינרים והדרכה"

נעמי ברונפמן הולר

פסיכולוגית קלינית, פסיכואנליטיקאית. מורה ומדריכה במכון תל אביב לפסיכואנליזה בת זמננו. מורה ומדריכה בבית הספר לפסיכותרפיה, אוניברסיטת תל אביב. מלמדת בתכנית ללימודים מתקדמים "לקרוא את ביון" במכון מגיד.

פרופ' יולנדה גמפל

פרופסור בדימוס, המחלקה לפסיכולוגיה ותוכנית לפסיכותרפיה בביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א. פסיכואנליטיקאית מנחה בחברה הפסיכואנליטית בירושלים, בעבר יו"ר החברה הפסיכואנליטית בישראל, סגן יו"ר החברה הפסיכואנליטית האירופאית וכיום נציגת אירופה בוועד הבינלאומי של הפסיכואנליזה.

ד"ר גילית הורויץ

פסיכולוגית קלינית, פסיכואנליטיקאית. חברה במכון תל אביב לפסיכואנליזה בת זמננו. בעבר לימדה פסיכותרפיה באוניברסיטת תל אביב במגמה לפסיכולוגיה קלינית של הילד. מטפלת בפסיכואנליזה ובפסיכותרפיה בקליניקה פרטית, במבוגרים, נוער וילדים.

ליהי נוי ניצן

פסיכולוגית קלינית ומתמחה במכון הישראלי לפסיכואנליזה. לימדה בשירותי הייעוץ באוניברסיטת בר-אילן, במרפאה לבריאות הנפש ברמת-חן, במרכז לבריאות הנפש שלוותה ובמערך הפסיכיאטרי בבית חולים הדסה עין כרם. מטפלת ומדריכה בקליניקה פרטית בתל-אביב.

נוויל סימינגטון

חבר בכיר בחברה הפסיכואנליטית הבריטית ובחברה הפסיכואנליטית האוסטרלית ובאגודה הפסיכולוגית האוסטרלית. בין השנים 1977-1985 החזיק בעמדת סגל בכירה במרפאת המבוגרים של טוויסטוק. בשנת 1986 וכיהן בתקופה שבין 1987-1993 כיו"ר המכון לפסיכואנליזה של סידני ובין השנים 1999-2002 כיהן כנשיא החברה הפסיכואנליטית האוסטרלית. בשנת 2007 הקים ארגון המתמקד בפסיכותרפיה הניתנת למטופלים פסיכוטיים.

רוני עמיאל

פסיכולוג קליני מומחה ומדריך, פסיכואנליטיקאי במכון ת"א לפסיכואנליזה בת זמננו. יו"ר הוועדה המדעית לשעבר במכון ת"א לפסיכואנליזה, מלמד במכון מגיד ובמכון ת"א את ביון, פרויד ועל השלישי.  הדרכה והוראה במסגרות שונות. מטפל ומדריך בפסיכואנליזה ופסיכותרפיה מבוגרים ומתבגרים. פרקטיקה פרטית באזור ת"א.

לפרטים ולהרשמה

ביה"ס לפסיכותרפיה שומר לעצמו את הזכות לערוך שינויים ט.ל.ח