לקרוא את ביון - סגל המרצים

המסלול ללימודים מתקדמים לקרוא את ביון - סגל המרצים

ראש התכנית – ד"ר גילית הורויץ.

ועדת היגוי – פרופ' יולנדה גמפל, מר נוויל סימינגטון, ד"ר גילית הורויץ, ד"ר עינת אספלר רוזנבוים.

ד"ר אספלר רוזנבוים עינת

פסיכולוגית קלינית. מנהלת בית הספר לפסיכותרפיה של מכון מגיד. מרצה בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב. בעבר ניהלה את תכנית ההשלמה לפסיכולוגיה קלינית באוניברסיטת תל אביב ובתכניות הכשרה נוספות. מעבירה השתלמויות תיאורטיות וקליניות במסגרות ציבוריות ופרטיות. מטפלת במבוגרים ונוער בקליניקה פרטית בתל אביב.

חני בירן

פסיכולוגית קלינית מדריכה. פסיכואנליטיקאית מנחה ומלמדת במכון ת"א לפסיכואנליזה. אנליטיקאית קבוצתית, ומלמדת במכון הישראלי לאנליזה קבוצתית. מלמדת בתוכנית לפסיכותרפיה של אוניברסיטת ת"א, בית הספר לרפואה ובתוכנית לפסיכותרפיה של מכון מגיד.

ד"ר משה ברגשטיין

עובד סוציאלי, מתמחה במכון הישראלי לפסיכואנליזה; מורה בתכנית לפסיכותרפיה בביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א, חבר אפק, הארגון הישראלי ליחסי קבוצות.

נעמי ברונפמן הולר

פסיכולוגית קלינית, פסיכואנליטיקאית. מורה ומדריכה במכון תל אביב לפסיכואנליזה בת זמננו. מורה ומדריכה בבית הספר לפסיכותרפיה, אוניברסיטת תל אביב. מלמדת בתכנית ללימודים מתקדמים "לקרוא את ביון" במכון מגיד.

פרופ' יולנדה גמפל

פרופסור בדימוס, המחלקה לפסיכולוגיה ותוכנית לפסיכותרפיה בביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א. פסיכואנליטיקאית מנחה בחברה הפסיכואנליטית בירושלים, בעבר יו"ר החברה הפסיכואנליטית בישראל, סגן יו"ר החברה הפסיכואנליטית האירופאית וכיום נציגת אירופה בוועד הבינלאומי של הפסיכואנליזה.

ד"ר גילית הורויץ

פסיכולוגית קלינית, פסיכואנליטיקאית. ראש המסלול ללימודים מתקדמים 'לקרוא את ביון'. חברה במכון תל אביב לפסיכואנליזה בת זמננו. בעבר לימדה פסיכותרפיה באוניברסיטת תל אביב במגמה לפסיכולוגיה קלינית של הילד. מטפלת בפסיכואנליזה ובפסיכותרפיה בקליניקה פרטית, במבוגרים, נוער וילדים.

ליהי נוי ניצן

פסיכולוגית קלינית ומתמחה במכון הישראלי לפסיכואנליזה. לימדה בשירותי הייעוץ באוניברסיטת בר-אילן, במרפאה לבריאות הנפש ברמת-חן, במרכז לבריאות הנפש שלוותה ובמערך הפסיכיאטרי בבית חולים הדסה עין כרם. מטפלת ומדריכה בקליניקה פרטית בתל-אביב.

נוויל סימינגטון

חבר בכיר בחברה הפסיכואנליטית הבריטית ובחברה הפסיכואנליטית האוסטרלית ובאגודה הפסיכולוגית האוסטרלית. בין השנים 1977-1985 החזיק בעמדת סגל בכירה במרפאת המבוגרים של טוויסטוק. בשנת 1986 וכיהן בתקופה שבין 1987-1993 כיו"ר המכון לפסיכואנליזה של סידני ובין השנים 1999-2002 כיהן כנשיא החברה הפסיכואנליטית האוסטרלית. בשנת 2007 הקים ארגון המתמקד בפסיכותרפיה הניתנת למטופלים פסיכוטיים.

רוני עמיאל

פסיכולוג קליני מומחה, מדריך מוסמך בפסיכותרפיה, מדריך ליועצים ארגוניים ומנחי קבוצות. עמית במכון ת"א לפסיכואנליזה בת זמננו. מטפל בגישה פסיכואנליטית, כולל אנליזות, למבוגרים ומתבגרים. הדרכה והוראה במסגרות שונות. פרקטיקה פרטית בת"א.

לפרטים ולהרשמה

ביה"ס לפסיכותרפיה שומר לעצמו את הזכות לערוך שינויים ט.ל.ח