תכנית אחים אחיות וטרינריים

אחים אחיות וטרינריים - תכנית הלימודים

מטרת התכנית - הקניית ידע תיאורטי וכלים מעשיים תוך השתלבות בהליכים רפואיים, כירורגיים ומחקריים, שימת דגש על פיתוח מיומנויות טיפוליות הדרושות לצורך הטיפול בבעלי חיים. ההתנסות המעשית מתבצעת בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי ובמרפאות נבחרות.

קהל היעד - מיועד לאוהבי בעלי חיים המעוניינים לשלב את אהבתם לבעלי חיים בקריירה ולעסוק בתחום כמקצוע .

החלה הרשמה לשנת תשפ"ב 2021-2022

סגל המרצים

המרצים בתכנית הינם מרצים בכירים, חלק ניכר מהם מרצים בבית הספר לווטרינריה של האוניברסיטה העברית, ובעלי ניסיון מקצועי רב בתחומם.

היקף ומבנה הלימודים

ימי לימוד – 4 ימי לימוד בשבוע, בימים א'-ד',  שעות לימוד – 8:00-16:00
סה"כ שעות אקדמיות עיוניות – 839
סה"כ שעות עבודה מעשיות (סטאז') – 448   ( = 597 שעות אקדמיות)
סה"כ שעות אקדמיות בתכנית – 1436
הלימודים מתקיימים במהלך שלושה סמסטרים:
סמסטר א' וסמסטר ב' (סמסטרים עיוניים) – לימודים תיאורטיים בשילוב לימודים מעשיים.
סמסטר ג' (סטאז')– הכשרה מעשית בשילוב עם לימודים תיאורטיים.

הכשרה מעשית במסגרת החלק המעשי של הלימודים, סטודנטים של בית הספר לוקחים חלק פעיל בפעילות המחלקות ורוכשים ידע וניסיון מעשי עשיר, תוך התמודדות במגוון מצבים המכינים אותם לעבודתם כאנשי מקצוע בתחום הווטרינריה.

תעודת סיום

למסיימים שיעמדו בהצלחה בכל דרישות התכנית תינתן תעודת גמר מקצועית בלימודי אח/ות רפואי וטרינרי מטעם מכון מגיד ללימודי המשך ובית הספר לרפואה וטרינרית של האוניברסיטה העברית בירושלים.

מקום לימודים

הלימודים יתקיימו בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי בבית דגן ליד ראשון לציון, וכן בפקולטה לחקלאות ברחובות כמו כן ייתכנו סיורים חיצוניים.

מידע ולהרשמה:
מכון מגיד שומר לעצמו את הזכות לערוך שינויים ט.ל.ח