השאירו את פרטיכם ואנו נחזור אליכם
שם מלא*

טלפון*

אחים אחיות וטרינריים - תכנית הלימודים

מטרת התכנית - הקניית ידע תיאורטי וכלים מעשיים תוך השתלבות בהליכים רפואיים, כירורגיים ומחקריים, שימת דגש על פיתוח מיומנויות טיפוליות הדרושות לצורך הטיפול בבעלי חיים. ההתנסות המעשית מתבצעת בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי ובמרפאות נבחרות.

המרצים בתכנית -  אנשי מקצוע מומחים מהתחום ובכירים מבית החולים הווטרינרי של האוניברסיטה העברית.

קהל היעד - מיועד לאוהבי בעלי חיים המעוניינים לשלב את אהבתם לחיות בקריירה ולעסוק בתחום כמקצוע .

פתיחת הלימודים - תחילת סמסטר א' 30.10.2018

היקף ומבנה הלימודים

תכנית הלימודים כוללת שני סמסטרים עיוניים וסמסטר של עבודה מעשית. משך הלימודים לקראת תעודה הוא כשנה וחצי. התכנית קיימת במסלול בוקר (א-ד בשעות הבוקר עד 16:00) .

המסלול כולל כ- 837 שעות לימוד תיאורטיות ובנוסף 597 שעות עבודה מעשית. סה"כ היקף התכנית הינו 1434 שעות אקדמאיות.

סמסטר א': לימודים תיאורטיים סמסטר ב': לימודים תיאורטיים ומעשיים משולבים סמסטר ג': לימודים משולבים ועבודה מעשית

עבודה מעשית במסגרת החלק המעשי של הלימודים, סטודנטים של בית הספר לוקחים חלק פעיל בפעילות המחלקות ורוכשים ידע וניסיון מעשי עשיר, תוך התמודדות במגוון מצבים המכינים אותם לעבודתם כאנשי מקצוע בתחום הווטרינריה.

תעודת סיום

בסיום הלימודים יוענק למשתתפי התכנית תעודת גמר מטעם מכון מגיד ללימודי המשך של האוניברסיטה העברית, בית הספר לרפואה וטרינרית של האוניברסיטה העברית ובית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי.

לתעודת סיום זכאי מי שהשלים את כל חובות ודרישות התכנית בהצלחה.

מקום לימודים

הלימודים יתקיימו בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי בבית דגן ליד ראשון לציון, וכן בפקולטה לחקלאות ברחובות כמו כן ייתכנו סיורים חיצוניים.

למידע ולהרשמה:

מכון מגיד שומר לעצמו את הזכות לערוך שינויים ט.ל.ח