תכנית אחים אחיות וטרינריים

אחים אחיות וטרינריים - תוכנית הלימודים

מטרת התוכנית - הקניית ידע תיאורטי וכלים מעשיים תוך השתלבות בהליכים רפואיים, כירורגיים ומחקריים, שימת דגש על פיתוח מיומנויות טיפוליות הדרושות לצורך הטיפול בבעלי חיים. ההתנסות המעשית מתבצעת בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי ובמרפאות נבחרות.

קהל היעד - מיועד לאוהבי בעלי חיים המעוניינים לשלב את אהבתם לבעלי חיים בקריירה ולעסוק בתחום כמקצוע .

פתיחת שנת הלימודים 7.11.2022

סגל המרצים

המרצים בתוכנית הינם מרצים בכירים, חלק ניכר מהם מרצים בבית הספר לווטרינריה של האוניברסיטה העברית, ובעלי ניסיון מקצועי רב בתחומם.

מבנה הלימודים והיקפם

ימי לימוד – 4 ימי לימוד בשבוע, בימים א'-ד', בין השעות  – 16:00-8:00
סה"כ שעות אקדמיות עיוניות – 839
סה"כ שעות עבודה מעשיות (סטאז') – 448   ( = 597 שעות אקדמיות)
סה"כ שעות אקדמיות בתוכנית – 1436
הלימודים מתקיימים לאורך שלושה סמסטרים:
בסמסטר א' ובסמסטר ב' (סמסטרים עיוניים) –יתקיימו לימודים תיאורטיים בשילוב לימודים מעשיים.
בסמסטר ג' (סטאז')– תתקיים הכשרה מעשית וישולבו לימודים תיאורטיים.

הכשרה מעשית במסגרת החלק המעשי של הלימודים, סטודנטים של בית הספר לוקחים חלק פעיל בפעילות המחלקות והם רוכשים ידע וניסיון מעשי עשיר, ומתמודדים עם במגוון מצבים המכינים אותם לעבודתם כאנשי מקצוע בתחום הווטרינריה.

תעודת סיום

למסיימים שיעמדו בהצלחה בכל דרישות התוכנית תינתן תעודת גמר מקצועית בלימודי אח רפואי וטרינרי  או אחות רפואית וטרינרית מטעם מכון מגיד ללימודי המשך ובית הספר לרפואה וטרינרית של האוניברסיטה העברית בירושלים.

מקום לימודים

הלימודים יתקיימו בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי בבית דגן, ליד ראשון לציון, וכן בפקולטה לחקלאות ברחובות, כמו כן ייתכנו סיורים חיצוניים.

לפרטים נוספים ולהרשמה: