השאירו את פרטיכם ואנו נחזור אליכם
שם מלא*

טלפון*

אחים אחיות וטרינריים - אודות התכנית

אח\ות וטרינריים הינם אנשי מקצוע הלוקחים חלק פעיל בכל הנוגע לטיפול בעלי החיים מההיבט הרפואי וניהול המרפאה

הכולל: אחריות לטיפול, ניטור, מתן תרופות לחיות מאושפזות, עבודה בצוות עם הווטרינרים, עזרה בכירורגיה, הרדמה ועוד

פתיחת הלימודים לשנת תשע"ט - 30.10.18
אח אחות וטרינריים

מטרת התכנית הינה הכשרה בתחום אח/ות רפואי וטרינרי תוך מתן ידע תיאורטי, כלים מעשיים והשתלבות בהליכים רפואיים, כירורגיים ומחקריים. תכנית הלימודים משלבת הקניית ידע תיאורטי ומעשי בהרצאות פרונטליות, תרגילי מעבדה ועבודה מעשית. בנוסף, מקנה התכנית כלים פרקטיים בתחום הרפואי הוטרינרי על ידי לימוד הבסיס המדעי והטרמינולגי, כמו גם מיומנויות טיפוליות הדרושות לצורך הטיפול בבעלי חיים ובכל הנגזרות הקשורות בנושא.

סגל המרצים - המרצים בתכנית הינם מרצים בכירים אשר רובם מלמדים גם במסגרת האוניברסיטה העברית בחוג לווטרינריה ובעלי ניסיון מקצועי רב בתחומם.

למסיימים שיעמדו בהצלחה בכל דרישות התכנית תינתן תעודת גמר בלימודי אח/ות רפואי סייע/ת וטרינרי מטעם מכון מגיד ללימודי המשך ובית הספר לרפואה וטרינרית של האוניברסיטה העברית בירושלים.

בוגרינו ממליצים

המלצה של נטע רוזן

"שמי נטע רוזן, בוגרת הקורס לאחים וטרינריים במכון מגיד עם החלטתי לגבי מקצוע זה התחבטתי זמן רב, בסופו של דבר הבנתי שמהאהבה האמיתית שלך לא ניתן לברוח.
לאחר חיפוש מעמיק ובחינת האפשרויות שעמדו בפניי הגעתי אל מכון מגיד. האמת היא שלא בדיוק ידעתי למה לצפות, מצאתי את עצמי לוקחת חלק בקורס רחב ומעמיק, שנתן לי את הידע הנחוץ והעיקרי ביותר לעתידי במקצוע, תוך לימוד מגוון נושאים ונקודות חשובות כך שיהיה לי כל הידע התיאורטי שאצטרך.
נכון, לא היה קל אבל היה שווה כל רגע של תסכול שלעיתים הגיע. כבר לפני תום לימודי התחלתי לעסוק בתחום, תקופת הכשרתי היתה קצרה וקלילה הופתעתי מכמה ידע צברתי וכמה אני מוכנה לעבודה. אז אין ספק שצריך לבוא מוכנים נפשית ללימודים, להבין שמדובר בדבר האמיתי וישנם נושאים קשים, אך בסופו של הקורס תבינו כמה הרווחתם.
אני מאמינה שהקורס מסכם בצורה נהדרת את רוב הדברים בהם תתקלו כאחים וטרינריים
ויתן לכם בסיס איתן לרכישת ידע נוסף בהמשך. אני ממליצה בחום על התוכנית הנפלאה.

המלצה בר שמש

מדוע החלטת ללמוד את המקצוע?

כמובן שהאהבה העצומה לבע"ח היא הסיבה העיקרית, אבל גם העניין ברפואה והרצון לעזור לבע"ח בכל דרך שהיא,עזרו לקבלת ההחלטה.

2. איך עבור עלייך הלימודים?
הלימודים היו מאוד מעשירים ונתנו כלים שימושיים המקנים לי יתרון בעבודה, והסביבה הלימודית בבית החולים הייתה מאוד מהנה.

3.האם את עובדת במקצוע והיכן?
אני עובדת בבית חולים לחיות במושב שדמה.

4. מה את הכי אוהבת לעשות בעבודה שלך?
כל דבר שאני יכולה לעשות בכדי לגרום לחיות להרגיש יותר טוב בזמן טיפול או אשפוז,לתת יחס חם ואוהב, ללטף ולהרגיע. והם תמיד דואגים להודות לי בדרך שלהם!

5. מה דעתך? לדעתי כל אדם שאוהב ומעריך בעלי חיים צריך להיות חלק מהתכנית, אבל צריך להיות מוכנים לרגעים טובים ושמחים אך לצערי גם לרגעים ולמראות פחות יפים ועצובים. אבל זאת השליחות שבמקצוע.

Facebook הצטרפו אלינו לדף הפייסבוק של התכנית

לכניסה לאתר בית החולים לחצ\י כאן