תוכנית אחים אחיות וטרינריים

אחים אחיות וטרינריים - אודות התוכנית

על אודות המקצוע אח ואחות וטרינריים

מקצוע האח ואחות הווטרינרים שייך לתחום הרפואה הווטרינרית ומתמקד בטיפול רפואי בבעלי חיים ובניהול המרפאה הווטרינרית.
האח והאחות הווטרינרים לוקחים חלק פעיל בטיפול הרפואי ומסייעים, בין היתר, באבחון ובטיפול במחלות ובפציעות בעלי חיים: ניטור, אשפוז, מתן תרופות, עזרה בכירורגיה, הרדמה ועוד.

מטרת התוכנית

מטרת התוכנית היא להקנות ידע תיאורטי ומעשי באמצעות הרצאות פרונטליות, תרגילי מעבדה ועבודה מעשית. נוסף על כך, מקנה התוכנית כלים פרקטיים בתחום הרפואה הווטרינרית על ידי לימוד הבסיס המדעי והטרמינולוגי, כמו גם המיומנויות הדרושות לצורך טיפול בבעלי חיים ובכל נגזרותיו.
הלימודים בתוכנית מעשירים ומאתגרים ומציעים מסלול מקצועי שיש בו שליחות אנושית של נתינה, השפעה, יכולת להתפתח, לנהל ולהמשיך ללמוד. מלבד הכשרתם כאנשי טיפול וטרינרי רוכשים בוגרי התוכנית גם יכולות ניהול של מרפאה וטרינרית.

פתיחת שנת הלימודים 7.11.2022

מקום הלימודים

הלימודים יתקיימו בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי בבית דגן, ליד ראשון לציון, וכן בפקולטה לחקלאות ברחובות. כמו כן ייתכנו סיורים חיצוניים.

צוות בית הספר אחים ואחיות וטרינריים
רכזות: