תכנית אחים אחיות וטרינריים

אחים אחיות וטרינריים - אודות התוכנית

​​​​​​​

אודות המקצוע אח ואחות וטרינריים

אח/אחות וטרינרים הינו מקצוע בתחום הרפואה הווטרינרית, המתמקד בטיפול רפואי בבעלי חיים וניהול המרפאה הווטרינרית.

אח/אחות וטרינרים לוקחים חלק פעיל בטיפול הרפואי, ומסייעים, בין היתר, באבחון וטיפול במחלות ופציעות בעלי חיים, ניטור, אשפוז, מתן תרופות, עזרה בכירורגיה, הרדמה ועוד.

מטרת התוכנית

• מטרת התוכנית הקניית ידע תיאורטי ומעשי בהרצאות פרונטליות, תרגילי מעבדה ועבודה מעשית. בנוסף, מקנה התוכנית כלים פרקטיים בתחום הרפואי הווטרינרי על ידי לימוד הבסיס המדעי והטרמינולוגי, כמו גם מיומנויות טיפוליות הדרושות לצורך הטיפול בבעלי חיים ובכל הנגזרות הקשורות בנושא.

• הלימודים בתוכנית מעשירים ומאתגרים, ומציעים מסלול מקצועי שיש בו שליחות אנושית של נתינה, השפעה, יכולת להתפתח, לנהל ולהמשיך ללמוד. מלבד הכשרתם כאנשי טיפול ווטרינרי, רוכשים בוגרי התוכנית גם יכולות ניהוליות של מרפאה וטרינרית.

פתיחת שנת הלימודים 10.11.2021

מקום לימודים

הלימודים יתקיימו בבית החולים הווטרינרי האוניברסיטאי בבית דגן ליד ראשון לציון, וכן בפקולטה לחקלאות ברחובות כמו כן ייתכנו סיורים חיצוניים.

צוות בית הספר אחים ואחיות וטרינריים
רכזות: